Sectionale poorten met een UP=0,33 W/m²K

PremiumPro_example_2

Voor een goed geïsoleerde woning  zijn ramen en deuren waarvan het warmteverlies zo beperkt mogelijk is van groot belang. Maar iets die vaak vergeten wordt is de thermische isolatiewaarde van de sectionaalpoort.  Daarom bieden we vanaf nu twee types sectionaalpoorten aan met een warmtegeleidingscoëfficiënt van UP=0,33 W/m²K. Deze bestaan uit panelen van 60mm met een isolerende en brandvertragende kern. Deze paneeldikte vermindert warmteverlies op de gevoeligste plaatsen van het poortblad. Deze poorten zijn daarnaast ook voorzien van een dubbele bodemafdichting, randafdichting, bovenafdichting in de afdekplaat en afdichtingen tussen de panelen met een 5-voudig vouwsysteem.

In het gamma van geïsoleerde sectionaalpoorten heb je keuze tussen de UniPro poort en de PremiumPro poort, beide poorten zonder profilering, wat hen een sobere en moderne uitstraling geeft.

UniPro is de budgetpoort, beperkt in maatwerk en mogelijkheden met een garantieperiode van 2 jaar.
De UniPro maakt een automatische poort mogelijk bij een lagere latei van 80mm.
Deze poort is beschikbaar in Silkline RAL 9016, Woodgrain RAL 9016, Woodgrain RAL 8014 en Woodgrain RAL 7016.

De PremiumPro poort is beschikbaar in 3 structuren en kan op elke gewenste maat of kleur worden gemaakt, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. De panelen hebben een esthetische fijne voeg en kunnen zowel in mat als satiné worden geleverd. De veren zijn gepoederlakt en de as is extra gelagerd. Daarnaast is ook een afwerking met gevelbekleding mogelijk.

Voor meer informatie of een prijsofferte: gelieve ons te contacteren via het contactformulier of via info@ecotechnieken.be.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!